JHFS Belastingadviseurs – Administratiekantoor Maastricht

JHFS is een zelfstandig administratiekantoor voor Maastricht en omgeving, gericht op het verstrekken van belasting adviezen en het verzorgen van administraties en fiscale aangiften van zowel ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf als particulieren.

Om enig zicht te hebben op het resultaat van uw bedrijfsactiviteiten bent u aangewezen op de  financiële administratie. Deze vormt de basis voor alle input en output van uw activiteiten. Hieraan kan u makkelijk  en in weinig tijd alle noodzakelijke informatie ontlenen om zo snel en slagvaardig te kunnen reageren op veranderingen.  JHFS bied u aan deze zo in te richten dat u alle processen, alle inkomsten en uitgaven keurig in beeld heeft. Opdat u per kwartaal een inzicht heeft in wat er plaats vindt en weet hoe u er qua geldstroom voor staat.
JHFS uw betrouwbaar Administratiekantoor voor Maastricht en omgeving.

Onze dienstverlening bestaat uit:

•    het samenstellen van jaarrekeningen;
•    het opstellen van begrotingen;
•    het verzorgen van fiscale aangiften;
•    het inrichten en verwerken van administraties;
•    het verwerken van salarisadministraties;
•    het opzetten van ondernemingsplannen;
•    het verstrekken van fiscale adviezen;
•    het adviseren over rechtsvormen, financieringen en subsidies; alle overige fiscale, administratieve en bedrijfseconomische werkzaamheden

Slagvaardigheid en persoonlijk direct klant contact staan hoog in het vaandel bij JHFS waarbij onnodige overhead kosten worden vermeden. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met JHFS het Administratiekantoor voor Maastricht.

Administratie

JHFS verzorgt de complete Administratie voor u. Dus zowel uw grootboek, debiteuren, crediteuren en loonadministratie kunt u bij JHFS laten verzorgen.

Fiscaal advies

JHFS geeft Fiscaal Advies op alle onderdelen van de fiscale wetgeving. Daarnaast verzorgen wij alle fiscale aangiften. Wij zijn lid van het College van Belastingadviseurs (CB).

Bedrijfsanalyse

Bedrijfsanalyse Draait uw bedrijf financieel gezien zoals moet? Doet u het beter of slechter dan uw concurrenten? Door middel van prestatie-indicatoren kerncijfers krijgt u op een eenvoudige en snelle manier inzicht in de financiële prestaties van uw onderneming.